ÖVER 200 ÅR AV HANTVERK

Italienska Broggi öppnade sin första verkstad i Milano för drygt 200 år sedan, år 1818. Bland kunderna återfinns europeiska kungahus, lyxhotell och stjärnrestauranger. Och det är lätt att förstå varför. Besticken från Broggi andas både lyx och elegans.

År 1872 blev Broggi kunglig hovleverantör med rätten att nyttja det kungliga sigillet. Sedan dess har man fortsatt att kombinera innovation och tradition i italiensk familjeanda, där man samarbetat med bl.a Oswaldo Ferraris och Gualtiero Marchesi. Idag kan du hitta ett sofistikerat sortiment av klassisk design kombinerat med spännande formgivning.

METROPOLITAN

Metropolitan är en av våra stora favoritkollektioner där varje detalj är noggrant avvägd. Modellen är elegant i sin formgivning med en välbalanserad kvalitetskänsla, där framförallt tyngden utmärker sig. Metropolitan är en exklusiv modell med tydliga inslag av art deco.

TIDLÖS ELEGANS

MEDICI

Medici är en klassisk kollektion med romantiska inslag i sin formgivning. Kollektionen finns i en bred uppsättning av delar. Medici är en tidlös modell som är enkel att matcha till den klassiska dukningen.

EPNS EXCKLUSIVE

Exklusiva bestick med en unik detaljrikedom. Besticken är tillverkade i en process som kallas för EPNS. Även känt som nysilver i folkmun.

THE STORY

STILETTO

Stiletto är en stilren och elegant kollektion. Trots sina moderna influenser, så är modellen tidlös i sin formgivning. Stiletto är en smal och nätt kollektion med en välbalanserad kvalitetskänsla.

DECO

Deco är precis som namnet antyder en storslagen kollektion i klassisk art deco. Modellen finns i en bred uppsättning av delar. Kollektionen sätter en tydlig prägel på dukningen och för snabbt tankarna till 20-talets glamour.

Vad letar du efter?

Varukorg