ABOUT

Historia

Funktion, kvalitet och tidlös formgivning som kan ärvas i generationer.

THE STORY

Cutlery grundades utifrån ambitionen att inte vara som alla andra. Vi ville sticka ut och vara unika. Gå vår egna väg och fördjupa oss i vår passion. Både när det gäller sortiment och presentation. För i ärlighetens namn så upplevde vi marknaden som lite enkelspårig, med en stor avsaknad av unikitet och eftertanke. Allt vi kunde se, såg mer eller mindre likadant ut och bristen på entusiasm var märkbar. Vi ville helt enkelt göra mer än att presentera en produkt och ett pris. Och det var så idén till Cutlery föddes. Med en stor passion för matlagning och kvalitativa produkter som har förmågan att förhöja måltider i generationer.

I vår strävan att vara unika, så vill vi erbjuda en handplockad mix av både välkända och unika varumärken. Sortimentet ska innehålla en välavvägd bredd, både i design och prisbild. Där de gemensamma nämnarna är europeisk produktion, tidlös formgivning och passion för hantverket.VISION

Vår vision är att konsekvent följa vår passion för matlagning, design och kvalitet. Vi vill lyfta blicken bortom tillfälliga trender och erbjuda en omsorgsfullt utvald mix av både unika och välkända kvalitetsprodukter från världsledande varumärken. Vårt urval ska ingå i en helhet, där varje produkt är vald med eftertanke. Ledord ska vara; funktion, kvalitet och tidlös formgivning som kan ärvas i generationer.

Vad letar du efter?

Varukorg